Wie zijn wij

Stichting Wetswinkel Landgraaf is in 1987 door studenten opgericht met het doel een eerste laagdrempelig aanspreekpunt te zijn voor burgers met juridische problemen uit Landgraaf en omstreken. Stichting Wetswinkel Landgraaf bestaat uit rechtenstudenten van Maastricht University. Zij voorzien u op vrijwillige basis van gratis juridisch advies.

Onze visie

Stichting Wetswinkel Landgraaf zet zich in voor toegankelijke juridische bijstand. Met onze laagdrempelige en persoonlijke aanpak komen wij tot de kern van het probleem. Eveneens beogen wij met onze aanpak de voor u meest optimale oplossing te bereiken.

Onze medewerkers

De interne organisatie van Stichting Wetswinkel Landgraaf bestaat uit het bestuur, welke bestaat uit de voorzitter, secretaris en penningmeester. Het bestuur treedt net als de overige medewerkers op als juridisch medewerker. Daarnaast bestaan er verschillende commissies, bestaande uit zowel bestuursleden als juridisch medewerkers

Onze medewerkers hebben allen een diverse juridische achtergrond. Omdat zowel in de bachelor als in de master er keuzevrijheid is in vakken en specialisaties, komt binnen Stichting Wetswinkel Landgraaf kennis van velerlei rechtsgebieden samen.

Ons huidige team bestaat uit:
Vera Jansen (Voorzitter)
Mike Meesters (Secretaris)
Danée Laumen (Penningmeester)
Tom Beumers
Gawaar Zartasht
Dionne Ghijsen
Nova Klok
Juno Klerks
Anouk van den Bergh
Megan Berghmans
Myrthe Kallen

Contact